ویژگی های کفش اداری زنانه
ویژگی های یک کفش زنانه اداری مناسب
برای تعداد زیادی از بانوانی که شاغل و بخصوص کارمند می باشند، خرید کفش اداری زنانه یک دغدغه بزرگ می باشد. برای نمونه به نظرتان کدام بهتر می باشد؟ کفش اداری زنانه پاشنه دار یا کفش بدون پاشنه؟ کفش اداری زنانه چرم به پا کنیم یا یک کفش راحتی پارچه ای از کفش اداری زنانه بهتر است؟؟
در این مقاله به بررسی کفش اداری زنانه پرداخته و چند نکته ای که انتخاب کفش اداری زنانه را برایتان آسان تر می کند آورده ایم. در هنگام انتخاب کفش اداری زنانه مناسب نکات زیر را در نظر داشته باشید:
اولین نکته : کفش اداری خود را متناسب با سایز پای واقعی خود انتخاب نمائید. این کفش زمان زیادی در حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت در پای شما باشد و همراهیتان کند. در صورت درست نبودن سایز کفش اداری زنانه، پا می تواند گرفتار بیماری هایی مثل کالوس، تورم و حتی زخم گردد.
دومین نکته : کفش زنانه شیک انتخاب کنید. شما بهتر است رنگ و استایلی را از میان انواع کفش های اداری انتخاب کنید که با محیط کاری شما در تناسب باشد. برای نمونه، کفش زنانه چرمی بهترین گزینه است. رنگ کفش زنانه اداری چرم می تواند قهوه ای، مشکی، سیاه و طوسی انتخاب گردد. در صورتی که لباستان جدی نیست، می توانید رنگ های متضاد لباس خود به پا کنید.
سومین نکته: کفش اداری مناسب پاشنه هایی در حدود سه تا ۵ سانتی متر دارند، زیرا در طول یک روز کاری شما قرار خواهد بود بر روی این پاشنه ها راه بروید. اگر شما در مورد مدل پاشنه هم مطمئن نیستید، به پاهای خود نگاه کنید. اگر پا های بزرگی دارید، استفاده از پاشنه های مربعی را به شما پیشنهاد می کنیم. زیرا اینن پاشنه ها پایتان را کوچکتر نشان می دهد.
اهمیت کفش زنانه اداری
چند وقتی است تجملات حتی در پوشاک هم حضور دارد. شاید برای شما کفش اداری که به پا می کنید، چندان اهمیت نداشته باشد، ولی نگاه تیزبینانه بسیاری از همکاران زن و مرد شما روی کفش هایتان می باشد. کفش یکی از اکسسوری های دنیای مد بوده و با این حال تا حدودی بیانگر شخصیت افراد هم می تواند باشد. توصیه می کنیم شما برای اولین ملاقات کاری خود با مدیر عامل، یک کفش زنانه اداری زیبا بپوشید تا از شما یک دید خوب در او ایجاد گردد. برای بیشتر همکاران زن شما تمیزی کفش هایتان بیانگر نظم شما می باشد. پس با یک کفش نامناسب به سختی مب توانید نظم و جدیت خود را ثابت کنید. شاید شما یک کفش اداری پاشنه دار را تهیه کنید، ولی بهتر است به اینکه با محیط کاری شما هماهنگی دارد یا نه هم دقت کنید.
چگونه کفش اداری زنانه مناسب را انتخاب کنیم؟
خیلی از خانم های شاغل علاقه دارند کفش اداری مناسب با محیط کاری خود را را پیدا کنند، مثلا دوست دارند بدانند، برای چه سمت و چه شغلی کدام کفش برازنده تر است! اگر شما هم از این دسته بانوان شیک پوش هستید، با کفش آذرپلاس همراه باشید تا به این دغدغه پایان دهیم.
پزشکان و پرستاران: برای این دسته از بانوان شاغل، بهترین کفش ها انواع کفش راحتی چرمی با پاشنه های کمتر از پنج سانتی متر می باشد. پوشیدن کفش های اسپرت به عنوان کفش اداری توصیه نمی گردد. دلیل این مسئله نیز ارتباط عمده شما با مواد آلاینده همچون خون و تمیز نشدن کفش های اسپرت است.
وکیل یا حسابدار: در انتخاب کفش زنانه اداری این بانوان عزیز می توانند هر مدلی شامل اسپرت و چرم را تهیه نمایند. به شرط آنکه کفش اداری پاشنه دار آن ها دارای یک پاشنه معقول و متناسب با قد و وزن آن ها باشد.
مهندسین: خانم هایی که در شغل های مهندسی مشغول می باشند، بهتر است کفش های آکسفورد یا کفش های اسپرت را تهیه کنند. این کفش ها برای حفاظت از پا در محیط های ناهموار مثل کارگاه ساختمانی عملکرد خوبی دارند و در ضمن اکیدا سفارش می کنیم از نیم بوت های مخصوص کار که پا را از صدمه در برابر حرارت و اسید حفاظت می کنند، هم استفاده نمایند. خطر همواره در کمین شما است و باید برای حفظ پاها و زیبایی آن برنامه ای کامل تر از سایر بانوان داشته باشید.
مهمانداران: بانوان مهماندار بهتر است از کفش های اداری پاشنه دار استفاده نمایند. زیرا لباس این عزیزان باید وقار و زیبایی را نشان دهد. شما نباید از کفش اسپرت استفاده نمائید زایرا شما را غیر رسمی نشان خواهد داد.
امیدواریم شما با مقایسه شغل خود با این چند مورد گفته شده کفش اداری مناسب خود را پیدا کنید
تاثیر کفش زنانه اداری بر روحیه و سلامتیش
شاید برایتان اغراق آمیز به نظر آید ولی انتخاب صحیح کفش زنانه اداری تاثیر مستقیمی در روحیه و سلامتی کسی که آن را به پا می کند دارد. این تاثیر به حدی قوی می باشد که حتی شخصیت افراد را نیز می تواند توضیح دهد. زنی که کفش اداری زنانه پاشنه دار می پوشد، خیلی خونسرد به نظر می آید. خانمی که کالج به پا دارد، همیشه دوست دارد قابل قبول به نظر بیاید.
اگر کفش شما راحت نباشد مثلا مثال دوخت شکاف آشیل خیلی برجسته ای داشته باشد، مداوم پشت پای شما زخمی می گردد، یا با پا درد همراه خواهید بود. شما هم برای خلاصی از این درد هزار بار کفشتان را در می آورید و می پوشید. شاید برای خود شما این مسئله اهمیت نداشته باشد، اما باعث سوء ظن همکارانتان می شود. فرض کنیم شما مهندس ناظر هستید و به عنوان کفش اداری یک کفش پاشنه بلند به پا کنید و سر ساختمان بروید. اگر خدای نکرده آجری روی پای شما بیفتد یا یک تیر آهن مطمئنا انگشت هایتان آسیب می بیند، حتی ممکن است مچ پای شما در برود. با فرض این حالت ها خودتان قضاوت کنید، آیا کفش کار نمی پوشید؟ آیا شیک بودن مهم است یا حفظ سلامتی؟